(Last Updated On: 27. april 2021)

I hvert fald for udvalgte aldersgrupper

70+’erne nød deres første indendørs træning og fik hurtigt sving i ketcherne og pulsen i vejret. (Privatfotos)

Rødvig: Efter en lang periode med udendørs badminton og gåture, kunne flere af medlemmerne i Sydstevns Badminton i sidste uge genoptage træningen på de indendørs badmintonbaner i Sydstevnshallen.

Fra onsdag den 21. april har både børn og unge under 18 år og voksne på 70 år og derover igen fået lov til at mødes til idrætsaktiviteter indendørs.

Første træning for badmintonklubbens 70+’ere fandt sted torsdag formiddag i sidste uge, hvor Henning, Erik, Frank, Tom, Leon og klubbens supersenior Finn på 83 år kl. 10 stod omklædte ved nettet med spændte ketcherstrenge og friske fjerbolde.

Forinden havde alle spillerne tjekket deres coronapas med hinanden, og så kunne spillet ellers gå igang. De seks herrer nød at være tilbage på banen og fik både motioneret og grinet sammen.

– Vi har savnet at kunne være indendørs, for det er absolut den foretrukne måde, når man spiller badminton, lyder det fra klubbens formand, Birger Merwald, som dog selv fortsat må spille udendøre og gå afsted på ture sammen med de af klubbens medlemmer, der ligesom han selv falder udenfor de tilladte aldersgrupper, som nu må træne indenfor.

Skriv en kommentar