(Last Updated On: 19. november 2019)

Fredag den 22. november bliver ikke en helt normal dag for Lone Lisbeth Jensen fra Rødvig. Her har hun nemlig sidste arbejdsdag efter mere end 46 år i Nordea.

Lone Lisbeth Jensen foran sin gamle arbejdsplads på Nytorv, hvor hun arbejdede i mange år. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Rødvig: Efter 46,5 års ansættelse i Nordea – hvoraf de 42 af dem var i Store Heddinge – har Lone Lisbeth Jensen valgt at sige farvel til et langt arbejdsliv og goddag til en tilværelse som efterlønner. Det er noget, hun ser frem til med både glæde og vemodighed.

– Jeg kommer til at savne det rigtig meget, især kunderne, siger Lone, som dog efter grundige overvejelser er helt afklaret med sin beslutning.

– Det har jo været ’mit Nordea’ og ’mine kunder’, forklarer den 64-årige Lone, der snart skal vænne sig til en helt anden hverdag.

Langt det meste af sit arbejdsliv har Lone haft i Store Heddinge, hvor hun som 17-årig blev ansat i Privatbankens filial i Algade. Privatbanken fusionerede som bekendt med Sparekassen SDS og Andelsbanken i 1990 og blev til Unibank, og fra 2000 til Nordea. Efter fusionen samlede banken sine forretninger på Nytorv, hvor Lone rykkede ind i 1991. Her mødte hun ind hver morgen, indtil hun i 2015 flyttede til Køge-afdelingen, hvor hun arbejder i dag.

Privat bor Lone i Rødvig sammen med sin mand, Søren, der gik på pension for 4 år siden. Lone glæder sig til, at de nu kan bruge mere tid sammen, blandt andet med at tage ud og sejle og fiske. Også flere ture til sommerhuset i Jungshoved står højt på ønskelisten. Og mere tid med familien, både parrets tre børn, tre svigerbørn og to børnebørn, og Lones mor, der også bor i Rødvig. Lone er desuden aktiv i støtteforeningen på plejecenteret Plushøj. Hus og have kunne også trænge til mere opmærksomhed, så der bliver masser at se til, selvom det bliver en helt ny hverdag.

– Det har været lidt af en rejse, på den gode måde, for jeg har altid været positivt indstillet, fortæller den kommende efterlønner, der både har oplevet kartoffelkur, finanskrise, bankfusioner og netbank.

Men den rejse er meget snart slut. Lones sidste arbejdsdag i banken markeres med reception den 22. november mellem kl. 14 og 16, hvor kolleger, kunder og andre har mulighed for at sende hende godt afsted på sit otium.
rmh

Skriv en kommentar