(Last Updated On: 24. november 2020)

Vi, et ældre ægtepar, begge gangbesværet, betaler gerne det fulde kontingent til grundejerforeningen Nicolinelund. Vi synes bare, det er ærgerligt, at vi ikke kan færdes i området efter mørkes frembrud, belysningen i området er så svag og dårlig, at det er direkte livsfarligt for dårligt gående. Den eneste grussti i hele området er overhovedet ikke oplyst og derfor ikke mulig at bruge i den mørke tid, forøvrigt er den også så smal, at det faktisk ikke er muligt at passere hinanden, hvis man skulle være så uheldig at møde en modgående eller en cykel.

Det er os heller ikke muligt at komme op til fælleshuset, for der er kun en græssti, som heller ikke er oplyst. Forøvrigt kan vi med vores skavanker heller ikke bruge fælleshuset, da dette inden afleveringen ikke er handicapsikret, så smart nok, at stisystemerne ikke er eksisterende.

Skal vi til bussen – kan kun foregå i dagslys – tilbydes vi at følge Nicolinevej, og videre op af Hybenrosevej, en rigtig lang tur med rollator og krykkestok, i stedet for en officiel udgang via alleen. Det er rigtig synd, at man ikke vil udvikle området, og vi har meget svært ved at indse, hvad de ansvarlige får ud af, at grundejerne ikke trives optimalt. Det skaber splid blandt grundejerne og man ser sig nødsaget til at kigge efter alternative bolig områder.

Tænk positivt, skab samling og udvikling, bare et godt råd fra et ældre ægtepar, som ønsker og håber for alle, at nogen snart kommer til fornuft.

Anna og Allan Olsson
Nicolinevej 69
Strøby Egede

Skriv en kommentar