(Last Updated On: 12. november 2019)

Med borgmesterbesøg og Løvfaldsfest

Sammen med Hanne og Gitte lavede borgmester Anette Mortensen aftensmad til Krydset. (Privatfotos)

Store Heddinge: Stevns Kommune har blandt andet samværstilbuddet ’Krydset’, der er for borgere med en funktionsnedsættelse.

I samværstilbuddet, der er brugerstyret, kan man være sammen med andre ligesindede uanset alder. Mødested er Munkegårdens lokaler, hvor brugerne hver onsdag aften og eftermiddag mødes for at handle ind og lave mad, spille spil, se film, gå ture, tale sammen og meget andet.

I forrige uge var der ekstra travlhed i Krydset, for her kom borgmester Anette Mortensen (V) på besøg om onsdagen for at besøge de borgere, som benytter Krydset.

– Anette oplevede, at Krydset var i gang med forberedelserne til Løvfaldsfesten, som skulle afholdes om fredagen.

Der blev pustet balloner op til pynt, handlet ind, spillet kort og lavet mad, fortæller Ann Widding Christophersen, der er socialpædagog i Stevns Kommune.

Lotteri, musik og dans

Om fredagen den 25. oktober blev der så afholdt stor Løvfaldsfest i Munkegården på Parkvej 1a i Store Heddinge.
Krydset havde inviteret Elverhøj, Birkehuset, Solrød Støttecenter og Huset, og salen var fuld af 60 feststemte gæster.

– Der blev snakket, spist, spillet kinesisk lotteri og danset. Efter maden var der kinesisk lotteri, hvor borgerne havde hentet sponsorgaver rundt i byerne Hårlev, Rødvig og Store Heddinge – der var rigtig mange gaver. Vi takker mange gange for den store opbakning i lokalsamfundet, slutter Ann Widding Christophersen.

Efter lotteriet blev alle rystet godt sammen på dansegulvet, godt ledsaget af det faste husorkester ’Kun for sjov’, som spillede dejlig rockende musik.
rmh

Skriv en kommentar