(Last Updated On: 27. marts 2020)

Corona: Selvom det er svære tider, så har de ansatte hos Huset Bent Møller besluttet at holde humøret højt og ufortrødent fortsætte med at give så god en service, som det er dem muligt, når man handler i en af husets tre butikker i Algade 12, 13 og 14.

Det fortæller indehaver Bent Møller, og han understreger samtidig at det naturligvis sker efter de skærpede regler, som corona-virusen har medført for detailhandlen.

– Vi kører med så lidt mandskab, som muligt, vi vasker og spritter vores hænder ofte, sørger for at holde afstand til vores kunder og så spritter vi løbende håndtag og andre emner af i butikkerne, siger Bent Møller.

– Men vi har valgt fortsat at holde butikkerne åbne, for det bliver vi nødt til. Sådan at vores kunder kan få en ny kaffemaskine eller elkedel, hvis den gamle går i stykker, så de kan købe et mørklægningsgardin, nu hvor morgensolen står tidligere op og måske vækker børnene for tidligt og så kunderne kan købe deres strikkegarn, nål og tråd, når de løber tør. Med den tilværelse vi har lige nu, så er det afgørende, at kunne holde fast i de små glæder, og det bliver vi altså nødt til at hjælpe vores kunder med, forklarer han.

Kan man ikke komme ind i butikken, så er det også muligt at handle på anden vis.

– Man kan ringe til os med sin bestilling, så kommer vi gerne ud på gaden med varerne og får ordnet betalingen der i stedet. Man kan også for et mindre beløb få bragt sine varer ud, oplyser Bent Møller.

Leveringen er blevet muligt ved hjælp fra købmand Morten Pedersen i Meny Store Heddinge, som kører varerne ud.

Vil man købe varer i butikkerne med isenkram, brugskunst, møbler og metervarer kan man ringe på telefon 51922068. Varer fra butikken med garn, sytilbehør, tøj og sko kan bestilles på telefon 29892068.

Åbningstiderne er ændret en anelse og butikkerne holder nu åbent alle hverdage mellem kl. 9.30 og 17. Lørdag er åbningstiden uændret mellem kl. 9 og 13.
rmh

Skriv en kommentar