(Last Updated On: 20. august 2015)

OK-sponsorat af SB 2015Formanden for Store Heddinge Boldklub, Henrik Rudolf, modtager checken på beløbet, af OK´s repræsentant, Karsten Olsen. (Foto: Privatfoto)

STORE HEDDINGE: Store Heddinge Boldklub har modtaget årets sponsorudbetaling fra OK. Derfor skal klubbens formand nu på indkøb efter nye bolde og træningsudstyr til klubbens ungdomsafdeling. Sponsorudbetalingen for det forgangne år udgjorde i alt 5.728,25 kroner, og pengene går ubeskåret til at forbedre træningsfaciliteterne i klubbens ungdomsafdeling.

”Vi er rigtig glade for sponsoratet og den opbakning vi har, både fra OK og vores mange medlemmer, som tanker til fordel for sponsoraftalen. Nu glæder jeg mig til, at vi skal have noget nyt udstyr til klubbens ungdomshold” fortæller Henrik Rudolf, formand for Store Heddinge Boldklub.

Det er bilisterne, der tanker sponsorpenge til klubben, når de alligevel fylder brændstof på bilen. Hver gang de tanker hos OK og bruger deres OK Benzinkort, som er tilknyttet Store Heddinge Boldklub, får foreningen 6 øre pr. liter, der tankes. Og det koster selvfølgelig ikke bilisterne ekstra at tanke, for det er OK og OK Plus A/S, som i fællesskab udbetaler sponsorkronerne.

Skulle man have et ønske om at støtte Store Heddinge Boldklub, hver gang man tanker hos OK, kan man koble sit benzinkortkort til sponsoraftalen ved at sende en mail til karsten-olsen@hotmail.com.

Vil man gerne vide mere om OK, er man velkommen til at kigge forbi på SB’s baneanlæg i forbindelse med ”Store Hjemmedag”, som afvikles lørdag den 29. august mellem kl. 10 og 14. Her kan man blandt andet høre mere om muligheden for at støtte SB med en benzinkortaftale, ligesom man kan få en snak med SB om mulighederne for at være med til at gøre en forskel lokalt.

Skriv en kommentar