(Last Updated On: 3. august 2020)

Biblioteksleder May-Britt Diechmann og hendes medarbejdere er i fuld gang med at forberede efterårets aktiviteter.

Stevns: Fra mandag den 3. august udvides den selvbetjente åbningstid yderligere på Stevnsbibliotekerne, således at man kan komme ind på biblioteket kl. 7-19 mandag til lørdag.

Søndag er fortsat helt lukket.

Arrangementer er tilbage

Brugerne bydes velkommen tilbage på bibliotekerne i Store Heddinge, Hårlev og Strøby Egede, og der håbes på snart at vende helt tilbage til ’normale tilstande’, lyder beskeden fra biblioteksleder May-Britt Diechmann.

– Vi starter stille og roligt. Vi har »mistet« en del børnefamilier på grund af, at vi har været nødsaget til at fjerne legetøj i konsekvens af corona-krisen, forklarer hun og fortsætter:

– I begyndelsen af september vil nogle af vores arrangementer komme tilbage. Vi kan desværre ikke lave et »normalt« arrangement endnu, men dog afholde møder og foredrag i bibliotekernes lokaler, hvor vi må begrænse det maksimale deltagertal til 25-30 personer, siger May-Britt Diechmann.

I løbet af efteråret vil der også blive afholdt arrangementer i Tinghuset i Store Heddinge og i Rytterskolen ved Lille Heddinge, men det vil være mere ’smalle’ begivenheder.

Så hvis man i slutningen af august klikker sig ind på www.stevnsbib.dk, vil man kunne orientere sig i arrangementkalenderen.
sky

Skriv en kommentar