(Last Updated On: 16. august 2022)

Medbring vandpistol og godt humør, når biblioteket inviterer til fest med vandkamp og kagespisning – og så kan du være med til at bestemme bibliotekarens nye hårfarve.

Børnebibliotekar Ziska Lørup er parat til at farve håret. Børn på Stevns kan være med til at bestemme hvilken den 20. august på biblioteket i Store Heddinge. (Foto: Stevns Kommune)

Børnekultur: Tiden med biblioteks-klicherer om støvede bøger, tyssende grå bibliotekarer er forbi, for i dag er Stevns Bibliotekerne kulturcentre.

Og en eftertragtet målgruppe er børnene, og gennem sommeren har masser af børn fra Stevns læst sig gennem en god portion bøger og løst en masse sjove læseudfordringer, og på den måde deltaget i De Danske Børnebibliotekers store læsekonkurrence, Sommerbogen 2022.

Gratis fest og kage

Læsekonkurrencen slutter den 20. august, og afslutningen på konkurrencen markerer Stevns Bibliotekerne samme dag ved at invitere alle børn til en skøn Sommerbogsfest på biblioteket i Store Heddinge.

Der er lagt op til en hyggelig dag med vandkamp, saftevand og kagespisning – og så byder festen også på en spændende afstemning, som alle børn kan deltage i. Det skal nemlig afgøres, hvilken farve børnebibliotekar Ziska Lørup skal farve sit hår i. Valget står mellem blå eller pink, og resultatet kommer både til at kunne ses på bibliotekets facebook-side, og når man besøger Ziska på biblioteket i Store Heddinge.

Man kan hente gratis billet til Sommerbogens afslutningsfest allerede i dag – så ved biblioteket nemlig, hvor meget kage de skal indkøbe.

Festen afholdes lørdag den 20. august, fra klokken 11-13 og billetten kan hentes på bibliotekets hjemmeside (www.stevnsbib.dk) eller på bibliotekerne i den betjente åbningstid.
sky

Skriv en kommentar