(Last Updated On: 14. september 2020)

Hvis du hører til dem, der før i tiden har nydt at bruge aftenen eller en søndagsstund på biblioteket, er der nu gode nyheder.

Stevns: I midten af maj fik Stevns Bibliotekerne lov til at åbne dørene for lånerne, men det er først nu, at åbningstiderne atter bliver, som man kendte dem fra før coronanedlukningen.

Siden mandag den 14. september har det nemlig igen været muligt at komme på biblioteket helt fra morgen til aften. Stevns Bibliotekerne er gået tilbage til de sædvanlige åbningstider, som gør, at det er muligt at bruge sit sundhedskort til at komme ind i udlånene fra mandag til søndag fra 7-22.

– Vi er overordentligt glade for, at vi nu kan vende tilbage til de gamle åbningstider. Vi ved, at mange har savnet at kunne komme forbi om aftenen for at læse avisen, lave noget arbejde eller låne materialer og hente reserveringer, fortæller biblioteksleder May-Britt Diechmann og fortsætter med ros og en påmindelse til lånerne:

– Vi oplever, at vores brugere er rigtig gode til at passe på hinanden, når de kommer på bibliotekerne, og vi opfordrer selvfølgelig til, at folk fortsætter med at huske at spritte af og holde afstand. Og så skal man selvfølgelig huske at springe turen på biblioteket over, hvis man føler sløj. Hvis alle husker det, kan vi nemlig blive ved med at holde bibliotekerne åbne som nu.

Har man brug for hjælp fra personalet på bibliotekerne, er de betjente åbningstider på Stevns Bibliotekerne er også tilbage til ’normalen’.
Både de ubetjente og betjente åbningstider kan som altid findes på hjemmesiden: stevnsbib.dk/biblioteker.

Skriv en kommentar