(Last Updated On: 26. april 2021)

Hårlev: Natten mellem lørdag den 24. april og søndag den 25. april kl. 00,25 modtøg politiet en anmeldelse fra en 19-årig kvinde fra Langebæk, som kl. ca. 22.15 havde været impliceret i et færdselsuheld i krydset Hårlev Mark og Faxevej.

Den 19-årige var kørt ad Hårlev Mark i østlig retning og blev efter udkørsel på Faxevej ramt af en anden bilist, som standsede.

Ifølge politirapporten talte den kvindelige bilist kortvarigt med en korthåret mand, men i forvirringen fik hun ikke spurgt til modpartens oplysninger som part i uheldet. Manden kørte i en mindre bil af ukendt mærke og kørte efterfølgende i retning mod Hårlev.

Kvinden var inden anmeldelsen blevet undersøgt på skadestuen og havde pådraget sig nogle knubs i forbindelse med uheldet, som politiet nu har optaget rapport om for at få identificeret modparten og belyst omstændighederne i øvrigt.

Politiet i Køge hører gerne fra vidner, der måtte have passeret uheldsstedet, eller som kan give oplysninger om den mandlige modpart og hans bil. Politiet hører naturligvis også gerne fra bilisten selv. Politiet kan kontaktes på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv en kommentar