(Last Updated On: 21. juni 2021)

Store Heddinge: To biler var natten til søndag den 20. juni involveret i en ulykke i krydset Stevns Landevej og Nørrehusvej

Sammenstødet var så voldsomt, at begge biler røg af vejen og endte inde på den nærliggende mark.

Tre personer blev fastklemt, og føreren af den ene bil, En 34-årig mand fra Store Heddinge, måtte efterfølgende flyves med lægehelikopter til Rigshospitalet. og to passagerer i bilen – en 29-årig mand fra Karise og en 27-årig kvinde fra Køge – blev begge bragt til sygehuset i Køge til undersøgelse og fornøden behandling. En 52-årig mand fra Karrebæksminde blev kørt til kontrol på skadestuen i Slagelse.

Melding om ulykken indløb klokken 00.33, hvorefter såvel politi som Brand og Redning Stevns blev tilkaldt: Fire ambulancer, en lægebil og en helikopter blev sendt til ulykkesstedet, hvor også en indsatsleder og en patruljevogn var til stede.

Uheldet skete, da den 34-årige i en personbil med to passagerer kørte ad Nørrehusvej i nordlig retning. Ved Stevns Landevej fortsatte han frem over vigelinjen og stødte sammen med en anden personbil ført af den 52-årige mand, der kørte i vestlig retning ad Stevns Landevej på en strækning, hvor højst tilladte hastighed er 70 km/t.

Ved siden af den 34-åriges bil fandt politiet en plade hash, som er sikret med henblik på nærmere undersøgelse af ejerskabet. Politiet har fået udtaget en blodprøve rutinemæssigt af den 34-årige til nærmere undersøgelse for eventuel påvirkning af enten narkotika eller alkohol under kørslen.

En hund, der havde været med i en af bilerne, omkom ved uheldet.

Kl. ca. 03.30 var de havarerede biler blevet afhentet, så krydset kunne åbnes for trafik i alle retninger.

Bilerne blev taget ind til nærmere undersøgelse.

Skriv en kommentar