(Last Updated On: 17. november 2020)

Holtug/Brøndby Strand: Mandag formiddag den 16. november kl. 09.45 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en 73-årig kvinde fra Holtug, som cirka fem minutter tidligere havde fået uventet besøg af flere ukendte mænd, som var ankommet i en sølvfarvet varebil.

Mændene havde henvendt sig ved hendes hoveddør, men da de opdagede, at hun var hjemme, gik de tilbage til varebilen og kørte fra stedet i høj fart.

Politiet har en mistanke om, at det kan dreje sig om et indbrudsforsøg.

(Presse-fotos.dk)

Flygtede i høj fart

Bil og nummerplade blev sendt rundt til politipatruljerne, og klokken 09.52 opdagede en motorcykelpatrulje den mistænkte bil i det sydlige Køge.

Føreren af varebilen havde dog ikke tænkt sig at stoppe, men kørte af sted, ud på Køge Bugt Motorvejen og videre ad Amagermotorvejen med næsten 200 kilometer i timen. Politipatruljer fra både Midt- og Vestsjællands Politi og Vestegnens Politi deltog i forfølgelsen.

Varebilen kørte fra motorvejen ved Vallensbæk Torvevej, og endte på Strandesplanaden i Brøndby Strand ved Dyringparken, hvor bilen stoppede og tre personer flygtede til fods.

To unge mænd blev anholdt: en mand fra Hvidovre og en mand fra Ishøj, begge i 20’erne, mens det lykkedes den tredje mand at flygte fra politiet.

Ingen er kommet noget til i forbindelse med eftersættelsen.

 

Skriv en kommentar