(Last Updated On: 31. juli 2018)

Store Heddinge: Store Heddinge Bibliotek får mandag den 6. august kl. 19 besøg af Mette Lise Rössing, som vil fortælle om billedvævning og om sin mor, Vera Hansen, der introducerede hende til vævning.

Kulturloftet har to dage tidligere, lørdag den 4. august, fernisering på udstillingen ’Trådens gang – før og nu’ med værker fra gruppen af samme navn. I den forbindelse har biblioteket sammen med Kulturloftet arrangeret denne fortælleaften.

Mette Lise Rössing, datter af Martin A. Hansen, repræsenterer vævegruppen og hun vil fortælle om sit liv med billedvævning og kommentere udstillingens værker.

Læs mere på bibliotekets hjemmeside, hvor du også kan hente din gratis billet.

Udstillingen på førstesalen oven over biblioteket viser flotte billedvævninger af gruppen, som består af Mona Lise Martinussen, Inga Østergaard, Hanne Kold, Solveig Bruun og Mette Lise Rössing.

Kunstneren Ullrich Rössing har tegnet kartoner, altså forlæg til billedvævninger, til et par af gruppens vævere og er derfor også repræsenteret på udstillingen.

Gruppen har flere gange udstillet på Kulturhistoriske Museer og de seneste år også i udlandet. Deres væverier kan opleves på Kulturloftet frem til den 1. september.

 

Skriv en kommentar