(Last Updated On: 20. juli 2021)

 

På billedet ses fra venstre mod højre Kamilla Graversen i festligt selskab med Camilla Bruun Nielsen, Ib Hansen og Lasse Mathias Holm-Jensen. (Pressefoto: Stevns Friluftsscene)

Rødvig: Kom med til et brag af en musicalfest, når Stevns Friluftsscene præsenterer den helt nyskrevne musical ”Spotlight”, som opføres fra 4.-12. september.

– Musicalen kan bedst beskrives som ”en bella kærlighedshistorie pakket ind i kendte og elskede musicalhits, masser af amore og ikke mindst, showbusiness”. Spotlight rummer alt det bedste fra musicalgenren, så publikum kan godt begynde at glæde sig til masser af dejlig sang fra kendte musicals, skøn musik, herlige, farvestrålende, sjove, spøjse karakterer, lækker dans, kærlighed og masser af showbizz, fortæller Sophie Jørgensen Andersen fra Stevns Friluftsscene.

Forestillingen spiller i Harmoniens fleksible rammer, der til anledningen er omdannet til ”Det Allernyeste Teater”, Danmarks absolut førende musicalteater, der altid er klar med det allerypperste og allerbedste inden for musicalgenren. Til dette teater ankommer Clara, en ung journaliststuderende, på sin første praktikdag. Clara ved ikke ret meget om musicals, men som alle ved, kan alt ske på et teater, og hurtigt vikles hun ind i det dramafyldte, begivenhedsrige, farverige teaterliv. Og mon ikke teaterets vidunderlige karakterer får udvidet hendes viden, horisont og liv i det hele taget? Måske krydret med lidt kærlighed?

Musicalen, der er skrevet specielt til Friluftsscenen, har manuskript af Sophie Jørgensen Andersen og Brian Andersen, som tidligere har skrevet ”Julen der blev væk” og ”Mord på Nordpolsekspressen”.

Musicalen instrueres af Sophie Jørgensen Andersen og præsenterer et yderst veloplagt, talentfuldt og topengageret hold af gamle kendinge samt nye og nyere ansigter.
– Det bliver fuldstændig fantastisk, så publikum kan godt begynde at glæde sig til et herligt genhør – eller nyhør – med elskede musicalhits fra eksempelvis ”The Phantom of the Opera”, ”Les Miserables”, ”Skatteøen”, ”Sommer i Tyrol”, ”Evita”, ”Landmandsliv”, ”Wicked”, ”Styrmand Karlsens Flammer” og mange andre, lover instruktøren.

Billetter kan købes på: stevnsfriluftsscene.dk eller på telefon 42808764 mellem kl. 16-20 alle dage. De koster 285 kr. inkl. Harmoniens lækre, velsmagende teaterplatte og 125 kr. uden. Priser for børn under 14 år er hhv. 145 kr. og 60 kr.

Skriv en kommentar