(Last Updated On: 29. juni 2021)

Generalforsamlingen i Nicolinelund, blev afholdt mandag den 21. juni 2021, og det eneste positive i den forbindelse var, at Danmark vandt landskampen mod Rusland.

Det er som med vindmøller, de fleste går ind for at de skal sættes op, bare de ikke sættes op nær ved os.

Sådan er det også i Nicolinelund både når det gælder adgangsforhold, og for fælles aktiviteter som legeplads, grill plads og petanque bane.

Hvorfor opstår dette?, det gør det blandt andet fordi enkelte grundejerne er blevet lovet individuelle løsninger, blandt andet som stille fælles områder uden ekstern trafik og andre er blevet lovet åbning af området med nem udgang til offentlige transportmidler.

De stille fælles områder, er nu integreret i det som før var en flot åben Alle’ belagt med asfalt, hvor man kunne gå igennem og nyde de smukke træer, men nu er asfalten væk, der er ingen stier som fører til Alleen og området er lukket af, til ingen verdens nytte.

Der afsættes rigtig mange penge hvert år til pleje af træer som ingen kan nyde ud over nogle ganske få, og nu beder man grundejerne om at afsætte yderlige kroner, til pleje og vedligehold af træer ved en Alle’ som faktisk ingen kan anvende og have glæde af. Det er her biodiversiteten, og hensynet til grundejerne kommer helt ud af proportion, og man dyrker egne interesser frem for fælles interesser, for grundejerne.

Nu er det også blevet nødvendigt at afsætte midler til evt. retssager, juridisk bistand mm., jo det går godt i Nicolinelund.

Allan Olsson
Nicolinevej 69
Strøby Egede

Skriv en kommentar