(Last Updated On: 20. april 2022)

Igen i år inviteres alle foreninger til at åbne deres døre for de fantastiske fællesskaber,
der findes på Stevns – og invitere endnu flere med ind i fællesskaberne.

(Pressefoto: Stevns Kommune)

Stevns: Aktiv September er inspireret af det succesfulde koncept Aktiv Sommer, som er for skolesøgende børn, der har lyst til at prøve noget nyt i deres fritid.
Aktiv September er et tre ugers forløb, hvor alle interesserede, børn som voksne, inviteres ind til en smagsprøve på foreningens aktiviteter, fællesskab og foreningsliv i ugerne 37-39.
– Alt efter, hvordan det passer for foreningen, kan man som forening vælge, om man vil invitere til en, to eller tre aktivitetsgange i løbet af disse uger. Forløbet afsluttes for de deltagende foreninger på Frivillig Fredag den 30. september, der fejres over hele landet, forklarer leder af Fritidsområdet i Stevns kommune, Yasmina Liv Zacares og hun fortsætter:
– På Stevns skal flere med i fællesskabet i vores mange foreninger. Det styrker vores trivsel og vores mentale sundhed at være aktive sammen med andre. Med Aktiv September kan man som borger få lov til at prøve noget nyt. Og som forening kan I sætte lup på netop jeres foreningskultur og forhåbentligt få flere med ind i jeres fællesskab.

Planlægningsmøde 4. maj

Vil man som forening gerne høre mere, eller ved man allerede nu, at man gerne vil være med i Aktiv September, så er det oplagt at melde sig tilden første workshop, der afholdes den 21. april kl. 17.00-20.00 i Sundheds- og Frivillighedscenteret i Hårlev. Her vil DGI give inspiration til den gode modtagelse, det gode forløb, og hvordan man får flere med.
Derudover afholdes et planlægningsmøde den 4. maj kl. 17.00-19.30, også i Sundheds- og Frivillighedscenteret i Hårlev, hvor foreningerne præsenterer deres idé og forløb for hinanden, får sparring og inspiration.
Tilmelding til begge møder kan ske på stevnsfrivillighedscenter.dk eller på stevns.dk. Begge steder under kalenderfunktionen.
Arrangørerne bag Aktiv September er Stevns Frivillighedscenter og Stevns Kommunes ved Sundhed og Fritid.

Skriv en kommentar