(Last Updated On: 3. august 2020)

Indsamlingsleder på Stevns, Anny Borch Jensen. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Stevns: Tid betyder noget forskelligt for os alle. Søndag den 16. august betyder din tid alt for dem, der er berørt at kræft. For kræft holder ikke pause under corona.

Kræftens Bekæmpelse har mere end nogensinde brug for indsamlere til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling og opfordrer derfor alle til at bruge to til tre timer på at samle ind søndag den 16. august. Så støtter du mennesker ramt af kræft, livsvigtig forskning og forebyggelse af kræft.

– Kræft holder ikke pause, selv om corona er dukket op. Hver tredje dansker får kræft, så de fleste af os får sygdommen tæt ind på livet på et eller andet tidspunkt. Derfor har vi brug for din hjælp til at samle ind til kræftsagen, siger Anny Borch Jensen, som er indsamlingsleder i Stevns Kommune.

Alle kan melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen.

Du kan dele din oplevelse på sociale medier med #Visflaget.

Der er lige nu omkring 50 tilmeldte indsamlere på Stevns, så der er brug for en del flere. Der er både korte og lange ruter, by og landruter.

Tilmeld snarest, enten direkte til Anny Borch Jensen på tlf/sms 2924 7726, mail: annyborch@mail.dk. Alternativt kan du melde dig på 7024 2020 eller gå ind på www.indsamling.dk.

Skriv en kommentar