(Last Updated On: 20. februar 2015)

IværksætterkursusIværksætterkurset giver også en oplagt mulighed for at udvide sit netværk.
(Foto: Stevns Erhvervsråd).

STEVNS: Selskabsformer, bogføring, forretningsgrundlag og finansieringsmuligheder. Der er meget, man skal forholde sig til ved opstart af egen virksomhed. Stevns Erhvervsråd har derfor lavet et tre dage langt kursus for iværksættere i Stevns Kommune. Her får deltagerne hjælp til både at udvikle et holdbart forretningskoncept og samtidig få en grundig introduktion til at drive virksomhed og undgå de faldgruber, der let kan opstå.
”Kurset kommer hele vejen rundt om de emner, der netop er vigtige i opstartsfasen, og det klæder deltagerne godt på til at drive virksomhed”, fortæller Jesper Yde Knudsen, der er iværksætterkonsulent i Stevns Erhvervsråd og leder af kurset.
Kurset tager udgangspunkt i deltagernes specifikke behov, så deltagerne vil få rig lejlighed til at arbejde konkret med at udvikle deres virksomheder – både på egen hånd og i grupper. Derudover byder kurset blandt andet på oplæg fra henholdsvis en advokat, en revisor og en bankrådgiver. Kurset dækker derfor alt fra selskabsformer, moms, bogføring og økonomistyring til forsikringer, forpligtelser, kontrakter og markedsføring samt udvikling af forretningsplaner.

Kurset starter onsdag den 25. februar klokken 16.00 og fortsætter til fredag den 27. februar klokken 17.30.
Det afholdes på Den Kreative Matrikel på Stevnsvej 126 ved Strøby Egede.
Kurset er åbent for alle borgere i Stevns Kommune og koster for alle tre dage 750 kroner.

Prisen inkluderer aftensmad onsdag samt en let morgenmad og frokost torsdag og fredag. Interesserede kan læse mere og tilmelde sig billetto.dk/da/ivaerksaetterkursus-februar.

Skriv en kommentar