(Last Updated On: 30. juli 2018)

Fællestræningen foregår udendørs. (Privatfoto)

Hårlev: Sommeren har været solrig og varm i år. Formentlig er der blevet drukket lidt flere kolde læskedrikke og spist lidt flere is end vanligt, og måske end hvad godt er.

I Hårlev er hjælpen til at få motioneret de overflødige centimeter væk, som alle de sommeris og søde drikke er skyld i. Du får samtidig hjælp til bedre motionsvaner, så vi kan få en energifuld og sund hverdag, lover Pia Brendholt Lynge, der er b:fit instruktør og certificeret ernærings- og kostvejleder

Ved Sundheds- og Frivillighedscentret på Hovedgaden i Hårlev vil der hver onsdag fra kl. 17 være udendørs motionstræning med b:fit.

– Onsdag den 1. august har vi kropsscanneren med, så du i tidsrummet kl. 16.40 til 16.55 kan blive målt, siger Pia Brendtholt Lynge.

Tilmelding kan ske på billetto.dk eller via MobilPay, når man møder op.

På sidste hold, blev der slået flere rekorder:

– Søren opbyggede og øgede sine muskelfibre med hele 14,49 procent fra hans startudgangspunkt. I børnekategorien vandt Nikolai på ni år fra Hårlev, med flest deltagelser under forløbet, mens Vibeke fik styr på motionen og sit proteinindtag under forløbet, så hun tabte 13,66 procent af sin fedtmasse, fra hendes startsudgangspunkt, oplyser instruktøren.
rmh

Niårige Nikolai fik et diplom, fordi han havde deltaget flest gange. (Privatfoto)

Skriv en kommentar