(Last Updated On: 17. maj 2022)

Bregentved: Efter en meget lang, ufrivillig pause på to år er de mange frivillige bag Børn & Dyr nu trukket i arbejdstøjet igen.

Og tilmeldingen til det velkendte børnedyrskue på Piberhusfolden ved Bregentved den 25. – 26. juni 2022 er åben.

Dyr, rollespil og traktortræk

Selve børnedyrskuet som er skuets bærende del har flere kategorier eller afdelinger man kan deltage og udstille i, hvilket man kan læse meget mere om på bornogdyr.dk. Derudover er der om søndagen bamseskue og kæphesteskue.

For de lidt mere vovede er det muligt at tilmelde sig og deltage i Rollespilslejren og være en aktiv deltager i de mange rollespilsaktiviteter. Også Traktortræk-konkurrencer er på programmet; både for de store tunge drenge men også for en særskilt konkurrence for de mindre havetraktorer.

Endelig er der firmaudstillingen, som skaber liv og handel på Dyrskuepladsen. Udstillerne spænder bredt i forhold til brancher. Der udstilles og sælges maskiner og udstyr til havefolket og til dem der har mindre dyrehold.

Baseret på frivillighed

Børn & Dyr på Bregentved er en nonprofitorganisation, hvis formål det er at afholde Børn & Dyr og dermed støtte det lokale 4H og Landboungdomsarbejde.

Hele planlægningen og afviklingen gennemføres af frivillige ildsjæle, som lægger et meget stort arbejde og mange timer – og lige nu glæder de sig over at være igang igen og til at byde velkommen til Børn & Dyr 2022.
rmh

(Pressefoto: Børn og Dyr på Bregentved)

Skriv en kommentar