(Last Updated On: 16. august 2022)
Der blev ’puttet’ ved green. (Privatfoto)
Aktiv Sommer: Det var lige på falderebet, at 19 glade børn nåede at deltage i Stevns Kommunes arrangementer ”Aktiv Sommer”, som afholdes hvert år i samarbejde med bl.a. forskellige foreninger på Stevns.

To dage i Vallø Golf

Den sidste uge inden skolerne startede, gav Vallø Golf smagsprøver på hvad golf er og kan tilbyde. Drenge og piger i alderen 8-14 år prøvede golfspillet under vejledning af 4 frivillige og 2 juniorer fra klubben.
Klubbens pro Simon Holmes styrede slagets gang og trænede alle børnene. Klubben stillede også gratis udstyr og træningsbolde til rådighed.
Dagene bestod af masser af golføvelser, sjove lege, konkurrencer samt spil på 9-huls banen. Der var også nogle forældre, som deltog både delvist og begge dage.
Børnene besøgte kun Vallø Golf i 2 dage men de blev faktisk dygtigere til golf alle sammen på den korte tid.
Dansk Golf union havde sponsoreret fine goodie bags til alle. Der var både drikkedunk, bolde og tees i de fine stofposer.
– Børnene fik også saftevand og et lækkert frugtfad fra Vallø Bistro, som også havde sponsorerede nogle præmier til de forskellige små konkurrencer, fortæller Louise Ploug Østermark fra Vallø Golfcenter.
– Der var en del børn, som var begejstrede for golf og som skulle hjem og spørge om lov til at gå til golf. Alle fik tilbudt muligheden for at afprøve juniortræning gratis i Vallø Golf. Så vi ser frem til at se jer til træning tirsdag og torsdag kl. 16.30 – 17.50 i Vallø Golf, siger hun.
sky

Skriv en kommentar