(Last Updated On: 29. september 2020)

Jubilæum: Torsdag har Helmer Nielsen været selvstændig boghandler i 60 år. Den 90-årige butiksindehaver er still-going-strong, og han har ingen planer om stoppe som erhvervsaktiv og lukke sin butik i Rødvig.

Af Erik Nielsen

Navnet gik fra Rødvig Boghandel til Stevns Boghandel, da Helmer Nielsen i 1970 købte butikken i Store Heddinge. Og det blev butikken ved med at hedde, da han flyttede den tilbage til Rødvig i 2011. (Foto: Erik Nielsen)

Rødvig: I Rødvig startede det hele i 1960. Og efter en lang periode, hvor Helmer Nielsen var boghandler i Store Heddinge, flyttede han i 2011 igen fra torvet i Store Heddinge tilbage til den gamle brugsbygning på Rødvig Strandvej. Ringen blev sluttet om man så må sige.

I foråret fyldte Helmer Nielsen 90 år, og på torsdag 1. okober, kan han fejre, at han har været selvstændig boghandler i 60 år.

Ingen hos Boghandlerforeningen kender til nogen, der som han har drevet selvstændig boghandel i over 60 år.

– Jeg har forsøgt at finde ud af om jeg virkelig er den ældste aktive selvstændige boghandler i Danmark. Ingen kender nogen, der er ældre i gårde. Men hvis du nu skriver, at jeg er det, så kan det måske være, at der dukker én op i Nordjylland eller på Fyn, som gerne vil modbevise den påstand, konkluderer Helmer Nielsen selv.

Læs mere i ugens avis.

 

Skriv en kommentar