(Last Updated On: 2. april 2014)

BK Stevns har bl.a. deltaget i er stort internationalt boksestævne Hvidovre Box Cup
Malene-C-Pedersen
STEVNS: ”Vi havde tilmeldt to boksere, Daniel R. Andersen og Malene C. Pedersen, til Hvidovere Box Cup. Der var desværre ikke kampe til Daniel og Malene skulle bokse finale om søndagen”, forklarer Pia Christiansen, formand for BK Stevns til Stevnsbladet.
Malene mødte Ann Baden fra Herning og vandt sikkert 3-0 og fik en fin guld medalje. Malene fik også fighter pokalen. Der blev uddelt fire fighter pokaler ved stævnet: To om lørdagen og to om søndagen blandt de 260 deltagende 260 boksere.
”Så det er rigtig flot, det er både Malene og jeg – og hele klubben naturligvis meget stolte af”, siger Pia Christiansen.

Vandt på teknisk knockout
Malene, som er U17 bokser, var atter i ringen i denne weekend ved et stævne i Vejle hos bokseklubben Wedala.
”Malene skulle møde en lokal pige, Melanie Sørensen. Malene boksede nok sin bedste kamp til dato og vandt på TKO (teknisk knockout) i anden omgang. Ved stævnet var der ca. 250 tilskuer og rigtig god stemning”, fortæller Pia Christensen, der lige som Malene er super galde for resultatet.
Pia Christiansen oplyser, at hun er blevet kontaktet af TV2 Lorry, der vil lave et indslag om Malene C. Pedersen. Derfor vil TV stationen snarest komme på besøg i BK Stevns.
cs

Skriv en kommentar