(Last Updated On: 11. juli 2022)
Mette Aagaard Hansen er frivillig træner i Hårlev Boldklub, men også en entusiastisk støtte til BørneTelefonen. Bag hende spiller U14-piger fra den lokale klub.

Det gode formål: Mette Aagaard Hansen har et hjerte som banker for Hårlev Boldklub, men det banker også for alle de børn, som har behov for hjælp via Børnetelefonen, som drives af Børns Vilkår, der er en forening, som arbejder for at sikre, at ingen børn i Danmark bliver svigtet.

Derfor kunne man, i sidste uge, finde Mette sammen med godt 40 børn i alderen 9-14 år, sammen med 6 andre frivillige fra den lokale boldklub, på banerne ved Hårlevhallerne.

Stor opbakning

På kort tid havde hun delt et opslag og opfordret til at støtte projekt ”Gå for Børnetelefonen” ved at deltage i en sjov dag på fodboldbanerne.

– Jeg fik hurtig en meget positiv respons fra børn og forældre og en række virksomheder som f.eks. Stensbjerg El, L.H.Auto og SportsPower, så alle børnene har fået trøjer og Kok Med Kul På er kommet og laver gratis burger til børnene, fortæller Mette Aagaard Hansen.

Hun har selv tilmeldt sig en gruppe på 100 danskere, som vil vandre på Caminoen (Sydeuropa) for at sætte fokus på Børnetelefonen, der er børnenes linje til rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte. Når venskaberne slår gnister. Når forældrenes skilsmisse gør ondt i maven. Når børnene udsættes for så grusomme svigt, at de næsten ikke kan få det sagt.

– Børnene har en god og vild-vild dag, og målet med at nå 7.-10.000 kr. er opfyldt, fortæller Mette Aagaard Hansen, der normalt træner U14-piger i Hårlev Boldklub, som er klubbens første pigehold, der startede fra 0 i august, men som nu har to hold med 28 piger i alt.

Børnene som deltog i ’campen’ på Stevns, var fra Hårlev, Hellested og Karise. Og de vidste godt hvorfor de udover ’fest-og-farver’ tilbragte en hel dag på grønsværen.

For hver dag, året rundt sidder der frivillige rådgivere på BørneTelefonen klar til at lytte og rådgive børn og unge i Danmark om deres problemer, store som små. Det er både gratis og anonymt at ringe til BørneTelefonen. Og man kan heller ikke se på telefonregningen, at et barn har ringet på 116 111.
sky

Skriv en kommentar