(Last Updated On: 27. juli 2020)

Rødvig: TV 2 Lorry har vanen tro haft sommerindslag fra alle kommuner i deres sendeområde, og i år skete det med Nationalmuseets fragtskib Bonavista, som afsluttede togten i Rødvig søndag den 19. juli.

Havnen var stuvende fuld af turister og stevnsboer, og Lorrys indslag fra Stevns’ store havneby fik bl.a. Jens Rolighed fra Maritime Center til at fortælle om havnens aktiviteter, om Rødvigs nye turbåd, de små kunstboder og mange spisesteder. Museumsinspektør Jesper Milan viste Stevns Klint og det berømte fiskeler frem, og nævnte Trampestiens mange seværdigheder.

Historiker Peter Henningsen fortalte om brugen af flintesten, Rødvigs vartegn flinteovnen og Stevnsfortet, og også Tryggevælde Ådal blev fremhævet ligesom Rødvig Kro og Badehotel blev omtalt som Danmarks bedste badehotel anno 2020.

Det positive indslag om Stevns sluttede med smagsprøver fra en af landets få aktive sommerreyver, hvor skuespillerne Anne Karin Broberg og Jeff Schjerlund gav „Vi får solskin i morgen” til de mange fremmødte store begejstring.

sky

 

Skriv en kommentar