(Last Updated On: 1. september 2020)

60+’ere inviteres til åbent hus med bordtennis i Himlingøje Forsamlingshus
Himlingøje: Fremover tilbyder bordtennisklubben i Himlingøje Gymnastikforening bordtennis til alle lokale seniorer uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten. Træningen er tilrettelagt og tilpasset 60+’ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer plads til hyggeligt samvær før, under og efter træningen.

DGI Landsstævne 2013 i Esbjerg. (Pressefoto)

– Bordtennis træner både reaktionsevne, balance og muskler. Sporten er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter, udtaler Gert Jørgensen fra DGI Bordtennis.

Alle kan således være med på tværs af form og ambitioner, da spillet kan varieres i tempo og intensitet. Samtidig er det sociale en stor del af spillet, og der vil blive taget godt i mod nye spillere, så du får lyst til at blive hængende og komme igen.

– Bordtennis er en fantastisk idræt, hvis man har lidt skavanker, belastninger eller skader fra gamle dage. Der er ingen kropskontakt eller stor fysisk belastning. Det betyder dog ikke, at man ikke stadig kan få masser af sved på panden, konkurrence eller fællesskab, fortæller Ole Hückelkamp fra BordtennisDanmark.

I samarbejde med DGI Bordtennis og BordtennisDanmark inviterer bordtennisklubben under Himlingøje Gymnastikforening lokale 60+’ere til åbent hus fredag den 11. september fra kl. 9.30-11.45.

Det sker i Himlingøje Forsamlingshus, beliggende på Himlingøje Bygade16, hvor man selvfølgelig kan låne bord, bat og bold i klubben.

Tilmelding er ikke nødvendigt, men ved spørgsmål til arrangementet, kan Charles Hansen fra foreningen kontaktes på tlf. 5628 7390 eller charlesh@c.dk.

Klubbens seniorhold spiller hver fredag formiddag mellem kl. 9.30 og 11.30. Der er også bordtennishold for både unge og voksne, og begge hold spiller torsdag aften.
rmh

Skriv en kommentar