(Last Updated On: 7. maj 2021)

Vejdirektoratet afholder virtuelt borgermøde om VVM-undersøgelse af ny vej til Stevns

(Kortskitse: Vejdirektoratet)

Stevns: I næste uge afholder Vejdirektoratet borgermøde om den nye VVM-undersøgelse af en mulig ny vej til Stevns. Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

På grund af Corona-virussen er det nødvendigt at holde mødet virtuelt i stedet for fysisk. Det sker tirsdag den 11. maj kl. 19.00 – 21.00, hvor borgermødet streames live på nettet.

Linket til mødet findes på vd.dk/vvm-stevns.

Vejdirektoratet oplyser, at det virtuelle borgermøde i såvel form som indhold kommer til at ligne det fysiske forstået på den måde, at projektlederen og fageksperter vil give en fremlæggelse af de centrale aspekter i VVM-undersøgelsen.
Fremlæggelsen vil blandt andet handle om emnerne: Vejprojektet, Natur og miljø, Støj, Ekspropriation og samfundsforhold samt Trafik og samfundsøkonomi.

Spørgsmål vhja. chat

Ligesom ved de fysiske borgermøder vil der også være mulighed for at stille spørgsmål. Det vil ske via en chatfunktion, der er åben under hele mødet.

Det vil også være muligt at booke et privat telefonmøde med Vejdirektoratets fagfolk efterfølgende.

– Vi har forsøgt at tilbyde et virtuelt møde, der ligner de fysiske borgermøder, således at vi både laver en grundig præsentation af vores VVM-rapporter og svarer på spørgsmål fra borgerne. Allerhelst ville vi mødes med borgerne personligt, men det giver situationen desværre ikke mulighed for. Derfor håber vi, at denne metode kan kompensere for den manglende mulighed for at lave et fysisk borgermøde, siger projektleder Maiken Thomsen fra Vejdirektoratet.

Når borgermødet er slut, vil den streamede optagelse af mødet blive lagt ud på projektets hjemmeside: vd.dk/vvm-stevns, så man har mulighed for at se det, hvis man ikke kan følge det direkte.
VVM-undersøgelsen er i offentlig høring frem til den 4. juni 2021.

Skriv en kommentar