(Last Updated On: 26. april 2021)

Stevns: Borgmester Anette Mortensen (V) blev torsdag aften i sidste uge indlagt på Køge Sygehus efter et uheld under en ridetur. Det oplyste hun selv fredag eftermiddag på sin Facebook-profil.

’Jeg måtte en tur i sandet i går aftes under en ridetur. Det kostede tre brud – et i ryggen, et i korsbenet og et i mit bækken. Heldigvis kan det altsammen hele op af sig selv, det skal bare have tid’, skriver hun.

Meldingen affødte en lang række hilsener i kommentarsporet, hvor der også var en opdatering fra Anette Mortensen, da hun søndag blev sendt hjem fra hospitalet, ’med korset og en del smertestillende medicin’, som hun skriver.

Borgmesteren tager situationen med godt humør, og som hun konstaterer på sin facebook-side: ’Så det næste stykke tid er jeg nem at holde styr på, for jeg løber ikke så langt’.

Allerede mandag morgen var der bud efter borgmesteren, som i P4’s morgenradioavis blev spurgt ind til bryllupper på Stevns i en coronatid. Og onsdag i denne uge er der kommunalbestyrelsesmøde, hvilket foregår virtuelt, så det kan også klares hjemme fra sygesengen.

(Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Skriv en kommentar