(Last Updated On: 18. august 2020)

Borgmester Anette Mortensen (V) holder igen torsdagsåbent for dialog med borgerne. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Borgmester Anette Mortensen (V) har tidligere lukket dørene op for personlig dialog med borgerne én torsdag i hver måned. Dialogen har været på corona-pause, men nu lukker dørene op igen. Næste gang er den 20. august.

– Det var desværre nødvendigt at lukke ned for mine dialogmøder med borgerne af hensyn til de generelle corona-restriktioner, men nu er jeg klar igen, og glæder mig til på torsdag, hvor jeg sidder i Borgerservice, fortæller Anette Mortensen.

Hun tilføjer:

– Jeg har savnet samtalerne med borgerne, for de er min mulighed for at få en føling med, hvad der optager stevnsboerne og det enkelte menneske i kølvandet på de beslutninger, vi tager som politikere. Det gælder stadig, at jeg ikke kan tage beslutning i den enkeltes personlige sag, for det er noget, vores medarbejdere tager sig af, men jeg kan lytte, og derefter tage det, jeg har hørt med tilbage.

Som noget nyt skal der bestilles tid via stevns.dk inden fremmøde. Er der ikke mulighed for det, kan Borgerservice kontaktes i åbningstiden på 56575757, og så hjælper en medarbejder med at booke tiden.

Stevns kommune oplyser videre, ’at på dagen for din samtale med borgmesteren, møder du bare op og melder din ankomst på skærmen, så henter vi dig, når det er din tur’.

Næste mulighed for at tale med borgmesteren er den 20. august mellem kl. 15.00 og 16.30. Øvrige datoer kan ses på stevns.dk/dialog.

Der er sat ca. 15 minutter af til hver samtale.

Skriv en kommentar