(Last Updated On: 27. februar 2017)

Sammen med en kreds af personer har borgmester Mogens Haugaard Nielsen dannet et nyt parti »Borgerlisten Nyt Stevns«

Stevns: – Nyt Stevns er et tværpolitisk parti, der bygger på grundsten som ordentlighed, samarbejde, loyalitet og ansvarlighed til gavn for udviklingen af Stevns Kommune. Partiet har til formål at arbejde for Stevns Kommunes fremtid og er ikke begrænset af partipolitiske hensyn. Partiet rummer bredt og arbejder for Stevns, siger borgmesteren.

I en pressemeddelelse fra det nye parti oplyses:

»at Nyt Stevns især vil lægge alle kræfter i at fortsætte det gennembrud, som Mogens Haugaard Nielsen har stået i spidsen for med at få en ny statsvej til Stevns, hvor Folketinget har afsat 3,5 million kr. til en foranalyse af projektet. Den gode historie om Stevns skal fortælles, herunder om Stevns Klints optagelse på Unesco Verdensarv. Sidstnævnte, skal munde ud i et formidlingscenter i Verdensklasse i Boesdal. Et andet vigtigt tema er at skabe mobil- og bredbåndsdækning overalt i Stevns Kommune til gavn for bosætning, erhvervsudvikling og fremme af Stevns Kommunes store potentiale, nemlig turismen«.

Går efter borgmesterposten

– Jeg vil gerne sejle alle projekterne sikkert i havn, siger Mogens Haugaard Nielsen, som derfor håber på fire år mere som borgmester i Stevns Kommune.

– Arbejdet med det nye parti har været en spændende og positiv proces. Det er sjovt og giver energi. Der er nu blevet mere plads til det politiske arbejde med blandt andet de store udviklingspotentialer, der ligger lige for på Stevns og trænger til at blive udfoldet. Det er det, jeg brænder for, siger han.

Det nye parti har allerede en hjemmeside klar, NytStevns.dk, hvor man kan læse mere.

Stiftende generalforsamling afholdes tirsdag den 4. april.
rmh

(Foto: Rikke Michael Hansen)

 

Skriv en kommentar