(Last Updated On: 16. marts 2018)

Formiddagen skal bruges på arbejde på rådhuset i Store Heddinge, men resten af dagen skal Anette Mortensen fejre sin 40 års fødselsdag med familie og venner

Her er Anette Mortensen ved familievæggen hjemme i køkkenet; det er også familie og venner hun fejrer sin fødselsdag med på torsdag. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Strøby Egede: På torsdag den 22. marts fylder borgmester i Stevns kommune, Anette Mortensen (V) 40 år.

Stevnsbladet har spurgt borgmesteren, hvilke planer hun har for dagen:

– Højest sandsynligt bliver jeg vækket med fødselsdagssang af børnene, smiler Anette Mortensen, som bor i et parcelhuskvarter i Strøby Egede sammen med ægtefællen, Kim Mortensen og deres to børn, Frederikke og Kasper.

Efter morgenmad i familiens skød kører borgmesteren fra hjemmeadressen i Strøby Egede til rådhuset i Store Heddinge, for her at fortsætte med morgenkaffe med de nærmeste medarbejdere på gangen.

Derefter skal der bruges nogle arbejdstimer bag skrivebordet. Anette Mortensen håber dog at kunne pakke sammen ved en 12-tiden, for hjemme i privaten er der inviteret et hold eftermiddagsgæster.

– Og om aftenen skal jeg på restaurantbesøg med familien, siger borgmesteren.

Oprindeligt var der planlagt kommunalbestyrelsemøde denne aften, men efter forespørgsel fra borgmesteren er mødet flyttet frem til onsdag den 21. marts:

– Jeg har bedt mine kolleger i kommunalbestyrelsen, om vi kan afholde kommunalbestyrelsesmødet onsdag aften, og ikke om torsdagen, som vi plejer. Jeg vil jo nødig have, at nogen beskylder mig for at gøre ligesom Anna Mee Allerslev (som valgte at trække sig som borgmesterkandidat i Københavns kommune efter at have været i stormvejr, da det kom frem, at hun havde holdt sin bryllupsreception på Rådhuset uden at betale for leje af lokalerne, red.), siger Anette Mortensen og griner.

Der er således ikke planlagt reception på rådhuset i anledning af den runde dag, så vi benytter istedet lejligheden her til at ønske borgmesteren tillykke med de 40 år.
rmh

 

Skriv en kommentar