(Last Updated On: 23. februar 2018)

Anton sidder klar til en gang brætspil hver mandag eftermiddag. (Foto: Stevns Bibliotekerne)

Store Heddinge: Der er gammelkendingene Ludo og Matador, og så er der de mere strategiske såsom backgammon og skak. Der er det klassiske Domino og den mere avancerede udgave Mexican Train, og for de mindste er der for eksempel Klodsmajor og Spejlæg. Nå ja, så er der det altid populære Afrikas Juvel og årets populæreste Sequence. Alle er de brætspil, og de kan medvirke til timevis af underholdning med gode grin og hyggeligt samvær med andre.

Brætspil hver mandag

»Vil du være med i brætspilklub?«, spørger de på Store Heddinge bibliotek. Hvis ja, så mød op hver mandag mellem kl. 14 og 18.30 og spil brætspil med Anton.

»Hvem er Anton så?«, spørger du måske. Anton hedder også Christiansen og er frivillig ved Store Heddinge bibliotek, hvor han har haft sin gang en del år, så de kender ham rigtig godt på biblioteket. Han er for øvrigt også svømmetræner for børn, så nogle kender ham sikkert derfra.

Hvorfor brætspil?, er der måske også nogle, der spørger.

Anton fortæller:

– Jeg har altid syntes, at brætspil har været sjovt at deltage i, og derfor ville jeg gerne prøve at lave en brætspilklub, hvor man kan sidde sammen og hygge sig med at spille alle de brætspil, man har lyst til.

– Anton sidder klar fra mandag den 26. februar kl. 14, og hvis der er interesse nok, så fortsætter vi 10 mandage frem, slutter Jane Andersen fra Store Heddinge Bibliotek.

Alle uanset alder er velkomne, og man må gerne selv medbringe sit yndlingsbrætspil.
rmh

 

Skriv en kommentar