(Last Updated On: 2. maj 2017)

Kære Meron og Zemkial

Det er super fint, at I følger danskundervisning i Køge.

Netop kendskab til det sprog, der tales i det land, man har valgt som immigrant, er naturligvis den direkte vej til integration. Integration er jo netop udtryk for at dele livsbetingelser med borgerne i det område, man befinder sig i. I jeres og vores tilfælde Stevns kommune. En kommune med en særdeles stram økonomi. En kommune, der for ganske nylig bevilgede seks busafgange pr. døgn til Mandehoved. En ordning, der er langt mere favorabel end den for stevnske skolebørn gældende.

Stevnske skolebørn tilbydes skolebus, hvis afstanden for små klasser overstiger 2½ kilometer, for de større børn 10 kilometer. Mandehoved til Sigerslev er mindre.

Jeg ønsker jer naturligvis en god oplevelse med integrationsprocessen, men har svært ved at forstå, at I skal tilbydes/forlange bedre forhold end dem, der gælder for borgerne på Stevns.

Flot, at I besøger kirken om søndagen, men her kunne I jo besøge Store Heddinge i stedet for Køge.

Kære venner, snør skoene eller op på cyklen. Jeg har en ganske velholdt og brugbar cykel, som jeg med glæde vil skænke til Mandehoved. Behøver bare transportmulighed – eller endnu bedre: Afhentning (telefon 25779007). Vil da gerne opfordre til, at flere vil donerer cykler til Mandehoved.

Held og lykke med jeres nye tilværelse.

Hilsen
Keld Hein
Østergade 44a
Store Heddinge

 

Skriv en kommentar