(Last Updated On: 14. oktober 2020)

Et af de 10 brudepar, som brugte den magiske dato 10.10.2020 til at blive gift på Stevns. (Privatfoto)

 

Den store dag: Det var en travl dag for landets rådhuse og kirker den 10.10.2020, hvor et tocifret antal brudepar stod i kø hos giftefogeder landet over.
På Stevns indgik 10 par i den eftertragtede ceremoni på denne særlige talmagiske dag, og den stevnske bryllupsvirksomhed, Magical Weddings, stod for planlægning af halvdelen af vielserne.

Regner i mit hjerte

Grethe Ahrensbach fra Magical Weddings oplyser, at et af parrene var henholdsvis fra Polen og USA, og at parret havde været bekymrede for om grænserne lukkede, eftersom gommen har et turistvisum på 4 måneder, som var ved at udløbe.
– Vi har haft en del bryllupper efter Danmark åbnede op igen, men der er ingen tvivl om at vores par nu er bange for hvordan situationen udvikler sig og grænserne lukker, og derfor om indrejse er forbudt. Det er svært at arrangere lidt større fester og situationen ser ud til at smitte af på hoteller, restauranter og butikker, siger hun og tilføjer, at Magical Weddings anbefaler sine klienter at få tilladelse til at blive gift i Danmark. Tilladelsen gælder 4 måneder, og derefter kan en forlængelse opnås hvis grænserne er lukkede, forklarer hun.
Som det fremgår af billede af det lykkelige brudepar, så blev der ikke kastet med ris, men i stedet der kom lidt regn alias lykketårer fra oven, og det skal man ikke blive ked af på en bryllupsdag, idet et gammel mundheld siger, at regn symboliserer frugtbarhed, og det er jo ikke noget dårligt varsel for et brudepar.
»Det regner, og det regner i mit hjerte«, som C.V. Jørgensen sang på pladen ’Indian Summer’, og det passer fint, både til årstiden og vejrliget med lidt lykketårer. Stort tillykke.

sky

Skriv en kommentar