(Last Updated On: 20. februar 2015)

Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 20.00
byder Spilledåsen for alvor velkommen til foråret

Burnin-Red-Ivenhoe-pressebillede
I årenes løb har Burnin Red Ivanhoe stået på scenen mere end 1.000 gange.

STORE HEDDINGE: I mere end 45 år har Burnin Red Ivanhoe været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven.
I årenes løb har Burnin Red Ivanhoe stået på scenen mere end 1.000 gange. De har medvirket i radio, tv, film. Foruden et større antal piratudgivelser og opsamlingsplader har de indspillet og udsendt 11 albums, hvoraf flere indgår i enhver rockentusiasts grundsamling. Debutalbummet ”M144” har således status som ét af nyere danske musiks betydeligste udgivelser.
Kim Menzer og Karsten Vogel er som altid i front med både vokal og mange instrumenter. Med det faste hold Assi Roar på bas og Klaus Menzer bag trommerne er én af landets stærkeste rytmegrupper på plads, og med Jens Runge som guitarist og sanger er der sikkerhed for et nyt og meget energisk Burnin, men også et Burnin der bygger på sine egne traditioner og hele musikalske væremåde. Lone Selmer, der som det nu sjette medlem både spiller keyboard og lægger vokalstemmer på, giver fylde og nye muligheder både i de musikalske arrangementer og i et til stadighed overraskende sceneshow.
Pris for medlemmer: kr. 160,- – øvrige kr. 185.-.
Billetter kan købes hos Kop og Kande i Algade, Store Hedddinge og Staxen Bøger og Papir i Hårlev, men kan også bestilles via Spilledåsens billettelefon: 3057 1999, torsdage og søndage mellem kl. 16.00 og kl. 19.30, eller på email: billet@spilledaasen-stevns.dk

Skriv en kommentar