(Last Updated On: 28. juli 2016)

DSC_0042Der var sydlandsk stemning og livlig aktivitet i byens gader sidste gang, der var By Night-arrangement i Store Heddinge. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

STORE HEDDINGE: Byens forretninger står klar med gode tilbud, når Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforeningen holder By Night fredag den 5. august.

Torvet bliver fyldt med aktiviteter for både unge og gamle. Der er hoppeborg til de mindste, event-trucks til drengerøvene, Rock of Joy til de musikglade, kolde drikke til de tørstige og god mad, når sulten melder sig.

I Tinghuset inviterer Stevns Integrationsforening indenfor til »Smag på verden – lyt til verden«, hvor flygtninge bosiddende på Stevns vil præsentere deres egnsretter, spille musik og opføre traditionelle danse fra deres hjemegn. Man kan også stemme på sin favoritret.

Flere steder i byen kan gæsterne få serveret specielle By Night menuer, og denne gang bliver der desuden rig lejlighed til at smage på alverdens vin, får sammen aften er der Stevns Vinfestival i byen.

Hos Parmo bageren på torvet kan man købe børnebillet til 50 kr., som giver adgang til både overraskelser og godter rundt omkring i byens butikker.
rmh

 

Skriv en kommentar