(Last Updated On: 6. september 2019)

Køen udenfor kroen var til at få øje på, da der forrige søndag var fødselsdagsbanko i Elverhøjsalen. (Fotos: Johnny Jeppesen)

Med donation og en kæmpe kagekone

Hårlev: Det var en fyldt Elverhøjsal mm. på Hårlev Kro, da Byens Banko sidste søndag den 1. september kunne fejre sin 1 års fødselsdag.

Foreningen afholdt stiftende generalforsamling den 22. august 2018, med første spilaften den 4. september. Selvom foreningen kun har eksisteret i et år, tæller medlemslisten allerede mere end 500 personer, og mange af dem mødes hver tirsdag aften til et ugentligt spil banko på Hårlev Kro.

Vallø Spejderne var mødt op til bankospil i deres uniformer, dog ikke for at spille med men for at tage imod donationen fra Byens Banko. 

Mange var også mødt op til en omgang ekstraordinær fødselsdagsbanko, og køen med de ialt 180 bankoentusiaster bugtede sig langt hen ad fortovet. Arrangørerne oplyser, at i løbet af 35 minutter kom de første 173 personer indenfor og fandt en plads ved bankobordene.

Udover mange gode spil med fine præmier på højkant – og en mere end to meter lang kagekone, flot pyntet med slik og langt hår af røde snørebånd – var der også uddeling af overskud. KFUM Spejderne, Vallø Gruppen, der holder til i spejderhytten på Vinkelvænget i Hårlev, fik overrakt 9.500 kroner af bankoforeningens formand, Karsten Wejdemann. Pengene skal bruges til et køkkentelt.
rmh

 

 

Kagekone fra Nikolajs Bageri i Køge til 180 mennesker. Den blev leveret i 9 bradepander, målte over to meter – og der skulle tre borde i brug for at få plads til kagen.

 

Skriv en kommentar