(Last Updated On: 8. juli 2014)

STORE HEDDINGE: Årets første byfest i Købstaden blev en hyggelig aften –
først på aftenen sol og stemning på Nytorv og i Algade, hvor mange boder pyntede i gadebilledet

Velkommen til byfest

Velkommen til byfest

Vinden blev dog lidt kold senere på aftenen, men det afholdt nu ikke folk fra at slentre og kigge på forretningernes tilbud og især bogudsalget ved Biblioteket trak folk til.
Som noget nyt havde Café Stevnen ”det muntre køkken” i gårdhaven, og Store Heddinge Borger- og Handelstandsforening havde også et godt salg af deres nye tiltag ”Børnebilletten”, hvor børn for 50 kroner kunne købe adgang til en masse godter og overraskelser i 10 af byens butikker inklusive biografen, der viste børnefilms trailere, og hvor en af billetterne gav adgang til kræmmerhus med popcorn.
Der var levende musik på Torvet og i gården ved Hotel Stevns, hvor der også var hoppeborg for de lidt større børn – hoppeborg for de mindste var igen henlagt til Stevnsbladets gård.
Det gode vejr lokkede 140 spisende til AnettesMad i Algade, hvor Anette havde dækket et langt festligt bord med blomster og kandelabre – der dog ikke fik tændt sine lys, da det blæste for meget. 140 spisende på tre kvarter nød Anettes buffet til 85 kr. – og i Algade var der også aftenen igennem udendørs spisning hos bl.a. Madkassen og Byens Restaurant.
Det er Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening, der er arrangør af byfesten. Foreningens næste store arrangement er børneloppemarkedet 12. juli.

cs
Fotos: Charlotte Skøtt.