(Last Updated On: 12. februar 2015)

Blåmejse ved fuglekasse
Blåmejse ved fuglekasse. (Foto: Finn M. Poulsen)

MANDEHOVED: I vinterferien tirsdag den 17. februar holder Stevns Naturcenter ”Fuglenes Dag”. I tidsrummet mellem klokken 13 og 15 er der åbent hus, og naturcenteret byder velkommen til en masse hyggelige aktiviteter om fugle.

Byg din egen fuglekasse, tag den med hjem og hæng den op i din have. Spil fugletræksspillet og se, om du kan overleve livet som landsvale på en tur til Afrika og retur. Eller lån en kikkert og tag på fuglesafari ved Mandehoved. Studer fuglene ved fodreautomaten og hør om, hvordan de klarer vinteren. Tegn og farvelæg fugle. Og hyg dig i spisesalen med medbragt mad og drikke

Arrangementet, der foregår på Stevns Naturcenter, Mandehoved 10, er gratis, men det koster 30 kroner i materialeudgifter at bygge en fuglekasse.

Da antallet af fuglekasser er begrænset, er det nødvendigt at tilmelde sig, hvis man vil bygge en fuglekasse. Det skal ske senest den 16. februar på stevnsnaturcenter@oesm.dk eller på telefon 56502806 på hverdage mellem klokken 9 og 15. Vær opmærksom på, at man først ved bekræftende svar kan være sikker på en fuglekasse.

Skriv en kommentar