(Last Updated On: 10. juli 2020)

Andreas Bjørnskou, som bor og arbejder i Hårlev, er blevet den lykkelige ejer af fagprøve i maling. (Privatfoto)

Erhverv: Andreas Bjørnskou er salgstrainee i Bygma Hårlev, og han har netop bestået fagprøven som bevis på at han har nået slutmålet for sin 2-årige handelsuddannelse i Bygma.

Fagprøve i maling

Andreas’ emnevalg understreger den unge generations voksende interesse for bæredygtighed.

Andreas der bor i Hårlev – og som har en forkærlighed for maling – valgte at aflægge fagprøve i emnet ’Yunik Pro maling’.

Til sin fagprøve ønskede Andreas at oplyse flere privatkunder om fordelene ved Svanemærket maling.

– Min erfaring er, at det ofte er proff-kunder der vælger denne type produkt i forbindelse med Svanemærkede byggerier. Det ville jeg gerne lave lidt om på, da det er nogle virkeligt gode produkter med en miljørigtig profil, fortæller han.

Bæredygtig dagsorden

Andreas indkasserede en flot karakter for sin fagprøve, der gennemføres i samarbejde mellem Bygma og Business College Syd, der står for den teoretiske del af uddannelsen.

Fagprøven forholder sig til en praktisk problemstilling i virksomheden, og er valgt af eleven i samarbejde med hans nærmeste leder.

– Det glæder os, at op mod halvdelen af alle vores elever i år har valgt at behandle bæredygtige emner i deres fagprøver siger marketingdirektør og bæredygtighedsansvarlig Lasse Svendsen.

Andreas har fået stort udbytte af sin elevtid i Bygma Hårlev, hvor han udover at ekspedere kunder i trælasten også har arbejdet på pladsen og kørt truck. Han ønsker fortsat at arbejde med maling og at udbrede kendskabet til de mange muligheder der er, for at træffe miljørigtige valg.

Skriv en kommentar