(Last Updated On: 31. maj 2017)

Store Heddinge: Femårs fødselsdagen er måske den første, som de fleste af os husker. Så det er en særlig dag. Det er det også for det sociale værested Café Stevnen.

Torsdag den 1. juni stævner Café Stevnen i Store Heddinge ud i et omfattende festivitasprogram. Der står nemlig “5 år” på lagkagen.

Gudstjeneste og lagkage

Det starter med en festgudstjeneste i Sankt Katharina Kirke med provst Per Vibskov Nielsen.

Kl. 15.30 kan man se og smage fødselsdagslagkagen med de fem festlige lys på Café Stevnen, og kl. 16.00 holder tidligere borgmester i Stevns kommune, Lars Asserhøj, en festtale samme sted.

Næstekærlighed i fokus

Per Vibskov Nielsen, der også er formand for Café Stevnen garanterer, at der er lagkage nok til alle.

– Café Stevnen er jo en del af Folkekirkens sociale arbejde, og derfor er det jo helt oplagt at begynde i kirken, siger Per Vibskov, der understreger, at det er det kristne næstekærlighedsbud, der ligger til grund for etableringen af Café Stevnen.

Håber på flere frivillige

Værestedet hører da også organisatorisk til hos KFUM’s sociale arbejde i Danmark, som ikke bare lønner en daglig leder, men som for 1 1/2 år siden også købte bygningerne, så Café Stevnen nu er herre i eget hus.

Der er således lagt op til glæde og takkefest til de mange frivillige, der alle håber at få ny “kolleger” de næste fem år.
sky

 

Skriv en kommentar