(Last Updated On: 30. september 2015)

Philip og Michal G_web

RØDVIG: Der står fest på menuen, når Café Marina fylder 10 år og Michal Gustafson inviterer til fest.

Lørdag den 3. oktober er det 10 år siden, at Michal Gustafson købte Café Marina ved et impulskøb. Sådan betegnede han selv købet af grillen på lystbådehavnen i et interview i Stevnsbladet i anledning af sin 50 års fødselsdag i 2009. Samtidig må ”Rødvig frække dreng” konstatere, at hans filosofi med kun at bo eller opholde sig syv år på det samme sted, ikke holder.

”Der er stadig mange udfordringer ved at bo i Rødvig – og hvis det var så skide nemt at bo her, så var det jo ikke spor sjovt”, siger Michal Gustafson i et nyligt interview med Stevnsbladet.

”Jeg blev tilbudt at købe grillbaren på havnen, men afslog i første omgang. Senere fik jeg dog et tilbud, jeg ikke kunne modstå”, fortalte Michal dengang.

Cafeens første runde fødselsdag skal naturligvis fejres, og Michal og Philip Gustafson har sammensat følgende program for lørdag den 3. oktober: Der er reception fra kl. 17 til kl. 19. Kl. 11 til kl. 20: Øl, spiritus, vand og Gajol-shot: 10 kr. Kl. 20 til kl. 23: Kim Larsen Jam og fra kl. 23.30 til ? spiller MC2. Der er 10% på mad og drikkevarer (ikke is) i uge 40.

Michal Gustafson med sin søn Philip, som er førstemand på Café Marina. (Foto: Charlotte Skøtt)

 

Skriv en kommentar