(Last Updated On: 20. september 2021)

Rødvig: Carsten Hørling Nielsen slog for nylig døren op til Stevns Boghandel, som hans far: Helmer Nielsen drev helt frem til sin død i maj.

Lokalerne ligner sig selv, men der er skiftet en del ud i sortimentet og udvalget på hylderne. Og henad vejen kommer der mere til, lyder det fra den nye boghandler i Rødvig, Carsten Hørling Nielsen. (Foto: Erik Nielsen)

Dagbladet kiggede forbi på åbningsdagen, tirsdag den 7. september, hvor døren blev åbnet kl. 10 og bogvogne kørt ud foran indgangen.

– Min far havde kun bøger inden døre. Han sagde altid: kunderne må kigge inden for, hvis de vil have en bog. Jeg kan godt lide, at bøgerne er synlige allerede, inden man kommer ind, så man har mulighed for at bladre lidt frem og tilbage i de udstillede titler, forklarer den nye boghandler i Rødvig.

Indenfor ligner Stevns Boghandel sig selv, men der er ryddet op i sortimentet, og boghandleren får også snart besøg af en leverandør af nogle nye kontorartikler, som vil kunne købes i butikken.

Frem til 24. juli holdt sønnen ellers ophørsudsalg i boghandlen, men nu har han altså besluttet sig for at genåbne butikken på Rødvig Strandvej på adressen, hvor han også har sin bopæl.

– Rødvig og Stevns fortjener en boghandel, konkluderer Carsten Hørling Nielsen over for avisen.

Han driver også sin tegnestue: Hørling Tegnestue fra adressen. Og det vil den nyslåede boghandler blive ved med, da det er en rigtig god kombination, når der er pauser i tilstrømningen af kunder i butikken.

På den måde kombinerer Carsten Hørling Nielsen to virksomheder, og sønnen til den afdøde boghandler vil også levere bøger hjem til kunderne, hvilket hans far aldrig gjorde.

Stevns Boghandel har åbningstider fra klokken 10 og har åbent til klokken 16.30, hvilket også vil være åbningstiderne fremover ugens fem hverdage.
erni

Skriv en kommentar