(Last Updated On: 20. juli 2016)

Cathrine Dufour og hendes hest Cassidy vandt DM-guld i juni. Nu skal ekvipagen repræsentere Danmark på de olympiske dressurbaner i Rio

23msb pCathrine DufourFra danmarksmesterskabet i juni, hvor Cathrine og Cassidy vandt guld. (Foto: Sanne Svendsen)

VALLØ: Den 24-årige dressurrytter Cathrine Dufour fra Vallø Rideklub blev i går udtaget til det danske dressurhold.

– Det er sindssyg fedt, og en drøm der går i opfyldelse, siger Cathrine Dufour til Stevnsbladet dagen efter, at hun modtog den store nyhed.

Den dygtige dressurrytter er medlem af Vallø Rideklub, som også hendes træner Rune Willum er tilknyttet. Selvom Cathrine til dagligt bor og træner i Roskilde, har hun siden 2004 været en del af rideklubben i Store Tårnby, for som hun siger, så er der nogle fantastiske mennesker og et helt specielt sammenhold i Vallø Rideklub.

Efter at have redet på seniorniveau i kun et halvt år præsterede Cathrine Dufour i juni af vinde guld ved danmarksmesterskabet i dressur, hvilket uden tvivl har vejet tung ved udtagelsen til sommerens OL.

De tre øvrige danske OL-deltagere ved dressur bliver Anna Kasprzak, Agnete Kirk Thinggaard og Anders Dahl. Kun Anna Kasprzak har været med ved et OL tidligere, men trods det i OL-sammenhæng uerfarne hold, tror Cathrine på holdets chancer:

– Hvis alt klapper, så kan vi melde os ind i kampen om holdkonkurrencen, siger den unge rytter, der sammen med Cassidy og de andre OL-ekvipager rejser af sted til Rio om kun ni dage.
rmh

 

Skriv en kommentar