(Last Updated On: 25. august 2020)

Store Heddinge: Den første weekend i september, som i år falder den 5. og 6. september, kommer Nytorv i Store Heddinge til at fungere som start- og målområde for DM i Cykling for Børn og Unge.

Det er ikke første gang at Stevns lægger landevej til DM cykelløb. I 2018 blev der afviklet DM Holdløb med start og mål i Hårlev. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Det bliver to hæsblæsende dage med cykelløb på de stevnske landeveje fra formiddag til aften.

Lørdagens program byder bl.a. på DM i enkeltstart med første start fra Nytorv er kl. 11.00. Den sidste enkeltstartrytter forventes at køre over målstregen ca. kl. 15.15.

Fra kl. 16.00 køres der motionsgadeløb, og kl. 18.00 går starten til løbet ’Hotel Klinten Elite Grand Prix’ med forventet afslutning kl. 20.00.

Om søndagens afvikles der børne- og ungdomsløb med samlet start. Dagen begynder lidt tidligere end om lørdagen, og første gruppe forventes sendt afsted kl. 09.30.

Den afsluttende præmieoverrækkelse forventet at løbe af stablen omkring kl. 15.30.

Den endelige tidsplan og ruterne var ikke offentliggjort ved redaktionens deadline. Når den bliver endeligt fastlagt, vil det være muligt at se informationerne på Stevns kommunes hjemmeside stevns.dk.

Forventligt vil rytterne køre i og omkring Store Heddinge ud mod Sigerslev, Tommestrup og retur til Store Heddinge.

Stevns Kommune kontakter alle borgere i og omkring ruten direkte via eBoks så snart den endelige rute foreligger.
rmh

Skriv en kommentar