(Last Updated On: 9. november 2021)

Jeg ville gerne have været til vælgermøde på Harmonien søndag den 7/11, men som coronasituationen er i øjeblikket, har jeg valgt at blive hjemme.

Men jeg vil nu alligevel gerne have et svar på, hvad status er på gennemførelsen af cykelstien gennem Lille Heddinge.

Jeg kan huske, da der blev lavet en cykelsti fra Rødvig til Boestofteskolen, så børnene kunne nå sikkert frem til skole.

Så blev skolen nedlagt, og børnene skulle nu gå på Erikstrupskolen. Men hov, hvor blev cykelstien af, så børnene kan nå sikkert frem?

Jeg cykler selv ofte fra Rødvig til Store Heddinge, hvilket der er rigtig mange, der gør. Jeg er glad for, at der ikke er sket nogle ulykker endnu, for det er bestemt ikke en sikker rute, hvor man skal krydse vejen to gange.

Jeg har hørt, at der er afsat penge til en cykelsti; hvis det er sandt, er det om at komme igang inden der sker en ulykke. Hvis ikke der er afsat penge, må man se at komme ud med “raslebøssen”.

Jeg venter spændt på et positivt svar, med et starttidspunkt for igangsættelsen af cykelstien. Jeg kan iøvrigt se, at man har fundet penge til “malerarbejde” på Korsnæbsvej. Måske er der blevet lidt maling tilovers, som i første omgang kan bruges til cykelsti inden det er for sent.

Med venlig hilsen
Jette Svendsen
Lodsvej 5H
Rødvig

Skriv en kommentar