(Last Updated On: 20. august 2019)

Hårlev: Kræftens Bekæmpelse på Stevns arrangerer i år Lyserød Lørdag med en Damefrokost i et samarbejde med Hårlev Kro og Byens Banko i Hårlev.

Damefrokosten holdes i Elverhøjsalen på Hårlev Kro lørdag den 28. september fra kl. 13.00 til 17.00 – bemærk, der er tog til døren – hvor der vil være spisning af smørrebrødsbuffet, kaffe og kage, hyggemusik leveret af Classjazz, bankospil og andet lotteri.

– Lyserød Lørdag er et arrangement over hele landet, hvor formålet er at indsamle penge til brystkræftforskningen. Det betyder enormt meget, at der fortsat bliver forsket meget i brystkræft, så kvinder, der rammes af brystkræft, kan få en bedre og mere skånsom behandling, og så flere kan overleve sygdommen, fortæller Anny Borch Jensen fra Kræftens Bekæmpelse Stevns.

Fest med fine hatte

Alle damer opfordres til at komme med deres fineste hat, og i løbet af eftermiddagen vil den flotteste og meste kreative hat blive kåret.

Billetter til Damefrokosten kan fra den 22. august købes hos Anytime, Smykke-og Brillehuset i Store Heddinge og Blomsterhuset i Hårlev for 250 kr.

Det er også muligt at reservere billetter via SMS til 29247726.

Skriv en kommentar