(Last Updated On: 26. marts 2014)

På Nordeas Årsmøde i Stevnshallen lovede
Susanne Støving, Danbolig Stevns, bedre tider for dem, der ønsker at sælge deres bolig på Stevns
SusanneStoeving_Danbolig
Susanne Støving, Danbolig Stevns:
– Vi skal have Stevns på Danmarkskortet.
(Foto: Danbolig).

STEVNS: På Nordeas Årsmøde, der blev afholdt onsdag den 12. marts i Stevnshallen, lovede Susanne Støving fra Danbolig Stevns bedre tider for dem, der ønsker at sælge deres bolig på Stevns. De optimistiske meldinger fra ejendomsmægleren kan dog ikke tilskrives sidste års boligsalg, hvor der på Stevns blev handlet 144 boliger totalt set, hvilket er en tilbagegang på 13 procent set i forhold til 2012; Danbolig Stevns stod for 35 af handlerne, og kæden oplevede en tilbagegang på 19 procent.
Til gengæld har Danbolig oplevet pæne fremgange i antallet af handler i 2013 i de fire største byer København, Aarhus, Odense og Ålborg på mellem 6 (i Ålborg) og 26 (i Aarhus) procent.
”Udviklingen starter altid i de store byer, og derefter breder det sig som ringe i vandet. De positive tendenser i Danbolig København når også Stevns på et tidspunkt”, lød det fra Susanne Støving.
Samtidig kunne hun oplyse, at på landsplan tror 43 procent af danskerne på stigende boligpriser i løbet af det kommende år, mens 43 procent forventer, at priserne vil være uændrede. Det forventes, at boligpriserne vil stige med 1,5 til 2,0 procent – båret af de store byer. På Stevns forventer Susanne Støving et øget salg af boliger i indeværende år samt en stagnation i boligpriserne – med håb om en lille stigning.
”Vi skal have Stevns på Danmarkskortet. Vi skal hjælpe hinanden med at gøre Stevns attraktiv”, sagde Susanne Støving med henvisning til forhold som kun en times kørsel fra København, billigere huspriser end nordpå, pragtfuld natur, pasningsgaranti, gode skole- og fritidstilbud samt gode offentlige transportmuligheder med Østbanen.
rmh

Skriv en kommentar