(Last Updated On: 17. november 2020)

Erhvervschef Thomas Christensen overrækker prisen til indehaverne af Rødvig Kro og Badehotel, Kathrine Hendriksen og Jonas Skaaning. (Fotos: Rikke Michael Hansen)

Erhverv: Det blev Rødvig Kro & Badehotel, der løb med prisen som Årets Virksomhed 2020, da Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune torsdag aften i sidste uge hyldede det stevnske erhvervsliv.

Rødvig Kro & Badehotel er ejet af parret Kathrine Hendriksen og Jonas Skaaning, som over de seneste 12 år løbende har udviklet og udvidet deres forretning.

– Rødvig Kro & Badehotel er udvidet med tre værelser, dertil kommer Stevns Klint Strandpension med 10 værelser og seneste Kridthuset med yderligere 12 værelser. Det har givet jer flere produkter på hylden, og I er utroligt gode til at identificere og ramme nye og forskellige kundegrupper – noget der også har bidraget til at udvide jeres sæson betragteligt. Det er stærkt for jer og det er stærkt for turismen, argumenterede erhvervschef Thomas Christensen.

– Vi har fra Erhvervsrådets sekretariatet indstillet Rødvig Kro & Badehotel til årets virksomhed hvert eneste år, siden vi indstiftede prisen. Det har vi, fordi Kathrine og Jonas med deres kloge tilgang til vækst og udvikling og til gæster og markedsføring har taget Rødvig Kro & Badehotel på en fantastisk rejse til at være en grund i sig selv til at besøge Stevns. Det er da helt vildt. I får prisen for den fantastiske, professionelle, målrettede rejse, hvor man nærmest kan sige, at jo flere år der går, jo mere har I bare fortjent prisen. I får også prisen for jeres stærke engagement og drivkraft, som bidrager til turismen i Stevns – både med lokale idéer, initiativer og samarbejde og med jeres involvering i vores større destination i Sydkyst Danmark, begrundede erhvervschefen ved prisoverrækkelsen, som fandt sted i Tinghusets gamle arrestsal i Store Heddinge.

– 2020 har været så vildt et år med op og nedture, og nu sidder vi her. I denne her modgang har vi oplevet sådan en fantastisk opbakning fra lokalsamfundet og alle vores ambassadører. Det er helt overvældende. Tusind tak for det, sagde Jonas Skaaning.

Rødvig Kro & Badehotel blev tidligere på året kåret til Danmarks Bedste Badehotel.

De to øvrige nominerede til prisen som Årets Virksomhed var Solvang Maskinfabrik og De Forenede Dampvaskerier, Store Heddinge.
rmh

Skriv en kommentar