(Last Updated On: 4. oktober 2019)

Avedøre Monarchs med sejrspokalen. (Foto: DAFF)

Sport: I sidste weekend blev tre seje seniorspillere fra Stevns kåret til Danmarksmestre i amerikansk fodbold.

De spiller alle på Avedøre Monarchs, der som navnet antyder er en amerikansk fodboldklub i Avedøre.

Lørdag den 28. september mødte de modstanderen Randers Rednex i finaleopgøret i Elming Bowl på Slagelse Stadion. For de ikke indviede er Elming Bowl finalen i seniorrækken for 9-mands football, arrangør er DAFF (Dansk Amerikansk Fodbold Forbund).

Det blev til en overbevisende sejr på 54-14 til Avedøre Monarchs, som efter godt to timers kamp kunne hæve pokalen højt op i luften.

De tre spillere fra Stevns, som er med på vinderholdet, er: Ronni Christoffersen fra Store Heddinge med nummer 24 på ryggen, nummer 71 David Biller-Kiærulff fra Himlingøje og Daniel Pedersen fra Strøby Egede med trøjenummer 73.

– Det var to meget spændende timer, og der var supergod stemning – både på banen og på stadion, fortæller mor til David, Connie Biller-Kiærulff, som fulgte med fra tilskuerrækkerne.

Og endnu en spiller fra Stevns var i aktion på Slagelse Stadion, nemlig Andreas Christensen fra Strøby Egede, der spiller på U16-holdet i Avedøre Monarchs. Trods sin unge alder har han spillet i tre år og han har også en plads som receiver på ungdomslandsholdet.

Roskilde King, Copenhagen Tomahawks og Avedøre Monarchs vandt U16 RS Bowl med 54-18 over Odense Badgers og Slagelse Wolfpack.
rmh

Skriv en kommentar